Vrouwen doen zich voor als nieuwe buurtbewoners en beroven oude dame

Geschreven door de Redactie op vrijdag 14 januari 2011

Haarlem – Een 84-jarige bewoonster van de Teylerstraat is vrijdagavond rond 19:15 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Die avond belden twee vrouwen bij haar aan en vertelden haar dat ze in de buurt kwamen wonen. Met nog een paar smoezen werd de bewoonster afgeleid. Na korte tijd heeft de bewoonster het tweetal het huis uitgezet.

Helaas bleek wel dat de twee vrouwen haar bankpas en contant geld hadden meegenomen. De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe daad. De twee vrouwen zijn ongeveer 40 jaar en ongeveer 18 jaar. De oudste heeft een dik postuur, is ongeveer 1.60m en heeft kort donkerblond haar. De 18-jarige heeft een slank postuur, is ongeveer 1.65 m en heeft kort krullend zwart haar.

Getuigen die de politie kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak kunnen contact opnemen met de politie Spaarne-Oost via 0900-8844.

  1. ri
    16 januari 2011 op 12:19 | #1

    triest!!! afschiete die handel!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.