Vrouw gewond na botsing met bus op Antoniestraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 27 augustus 2014

Haarlem – Een voetgangster is woensdag aan het begin van de avond in botsing gekomen met een bus. Om even over zes uur wilde de vrouw de Antoniestraat oversteken, toen zij in botsing kwam met een bus die vanaf de Verfrollerbrug kwam. Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen.
.

De vrouw werd met haar hoofd door de spiegel van de bus geraakt en kwam daardoor ten val. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval stond er vanuit het centrum van Haarlem een flinke file richting de Schalkwijkerstraat.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. watiserdan
    29 augustus 2014 op 13:10 | #1

    Tja eigenschuld, je mag daar niet oversteken, mits je een fietser bent.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.