Oplichtster komt met taart en kinderen aan de deur om man op te lichten

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 oktober 2010

Haarlem – Een 66-jarige bewoner van de A.C. Krusemanstraat is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een vrouw, in het gezelschap van twee kinderen en met in haar handen een taart, had aangebeld bij het slachtoffer. Zij wilde de man hartelijk welkom heten in de buurt. Hoewel de man al lang in de buurt woonde, heeft hij het stel toch binnengelaten.

Toen de man wat te drinken pakte voor de kinderen heeft de vrouw vermoedelijk de woning doorzocht. Het slachtoffer mist een geldbedrag.

De politie waarschuwt goed op te letten en niet zomaar mensen binnen te laten. Mochten anderen het verhaal herkennen en mogelijk meer informatie hebben over de vrouw met de kinderen, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 1. Piet
  21 oktober 2010 op 19:16 | #1

  Wat een kansloze mensen heb je toch op de wereld, en dan ook nog eens je kinderen gebruiken Of moet ik zeggen misbruiken op deze manier!!

  We worden steeds gekker hier, thuis in de winkel op de fiets in de auto bah ik wal zoeen beetje van de hele sfeer hier in dit land.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. …..
  25 oktober 2010 op 20:21 | #2

  word steeds gekker ,..
  je kids misbruiken voor zo’n kansloze stunt!
  hoe triest is dat!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.