Verdachte van steekpartij in Waarderpolder aangehouden

Geschreven door de Redactie op maandag 1 februari 2010

Haarlem – Op woensdagavond 20 januari is een 23-jarige Haarlemmer zwaar gewond geraakt bij een steekpartij in de Haarlemse Waarderpolder. De man meldde zelf telefonisch dat hij gewond was en werd aangetroffen op de Oudeweg. Uit het politieonderzoek werd duidelijk dat de verdachte een 28-jarige Haarlemmer is.

De man is 28 januari aangehouden en ingesloten.

Het onderzoek wordt voortgezet. Het slachtoffer is direct na de steekpartij geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed. De politie vraagt mogelijke getuigen van het incident contact op te nemen via 0900 – 88 44. Ook mensen die het slachtoffer mogelijk tussen 22:30 en 23:30 uur hebben gezien in de buurt van de Ir. Lelyweg of de Oudeweg, al dan niet in gezelschap van anderen, worden verzocht contact op te nemen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.