Man neergestoken na conflict in pand in winkelstraat Generaal Cronjestraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 10 februari 2010

Haarlem – Een conflict in een pand aan de Generaal Cronjestraat is woensdag laat in de middag uitgelopen tot een steekpartij. Bij de steekpartij raakte een medewerker van het bedrijf ernstig gewond. Vele politieagenten en enkele ambulances werden met spoed richting de steekpartij gestuurd om opzoek naar de dader te gaan en het slachtoffer te helpen.

De politie heeft bij aankomst direct de dader aan kunnen houden en meegenomen naar het politiebureau. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen verzorgt en later overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is direct een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Bij het onderzoek werd buiten op straat een wapen aangetroffen en in het pand zelf zijn ook enkele voorwerpen door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Geen reacties mogelijk.