Politie opzoek naar getuigen van steekincident in Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op donderdag 21 januari 2010

Haarlem – De politie heeft laten weten dat het slachtoffer van het steekincident in de Waarderpolder een 23-jarige Haarlemmer betreft. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht waar hij direct is geopereerd. De politie is gestart met een onderzoek. Hieruit bleek dat het slachtoffer na te zijn gestoken zelf naar de Oudeweg is gegaan en dat hij mogelijk op de Ir. Lelyweg is neergestoken.

Er is op beide plaatsen forensisch onderzoek verricht. De politie vraagt mogelijke getuigen van het incident contact op te nemen via 0900-8844. Ook mensen die het slachtoffer mogelijk tussen 22.30 en 23.30 uur hebben gezien in de buurt van de Ir. Lelyweg of de Oudeweg, al dan niet in gezelschap van anderen, worden verzocht contact op te nemen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.