Getuigen gezocht van zware mishandeling in café Lange Veerstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 1 februari 2010

Haarlem – Een 21-jarige Haarlemmer heeft maandag aangifte gedaan van zware mishandeling. De man is zaterdagnacht rond 03.00 uur in een café in de Lange Veerstraat mogelijk met een glazen voorwerp in zijn gezicht geslagen. Hij heeft daarbij zeer ernstige snijwonden in zijn gezicht opgelopen. De man weet niet wat de aanleiding is geweest voor de mishandeling en hij kan zich alleen herinneren dat hij plotseling op de grond lag. De Haarlemmer is de zaak uitgelopen en merkte pas dat hij zwaargewond was, toen hij daar door voorbijgangers op werd gewezen. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht, waar zijn wonden werden gehecht. De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.