Man gewond geraakt door steekincident in Waarderpolder Haarlem

Geschreven door Rowin van Diest op donderdag 21 januari 2010

Haarlem – Hulpdiensten zijn woensdagavond, even voor middernacht, massaal uitgerukt naar de Waarderpolder in Haarlem waar in man door een steekincident gewond zou zijn geraakt. Ambulancepersoneel en verschillende politieagenten spoedden zich naar de gewonde man toe en troffen daar inderdaad een slachtoffer aan met steekwonden.

Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren.

De politie is direct in de omgeving een uitgebreide zoektocht gestart naar de mogelijke dader(s). Met verschillende agenten is een stuk van het fiets- en voetpad langs de Oudeweg afgezocht naar mogelijke sporen. De Minckelersweg was ook enige tijd afgesloten voor onderzoek en zijn agenten opzoek gegaan naar sporen. Voor zo ver bekend zijn er geen voorwerpen of sporen aangetroffen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen met spoed overgebracht naar het VU ziekenhuis in Amsterdam.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.