Passantenonderzoek in Schoterbos voor gevonden 84 jarige Haarlemmer

Geschreven door de Redactie op woensdag 26 maart 2014

Haarlem – De politie houdt woensdag een passantenonderzoek in het Schoterbos in Haarlem-Noord. Afgelopen donderdag werd er in het water in het park het stoffelijk overschot van een 84 jarige Haarlemmer aangetroffen. De politie heeft vervolgens uitgebreid sporenonderzoek in het park gedaan.
.

Sectie op het lichaam heeft nog geen uitsluitsel gegeven of de man door een noodlottig ongeval of misdrijf om het leven is gekomen.

In het park staan op diverse locaties borden waarin mensen worden opgeroepen zich te melden bij de politiepost midden in het park. Bij de politiepost staan agenten die de passanten aanspreken of ze iets hebben gezien.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.