Recherche zoekt meer informatie over overleden man in Schoterbos

Geschreven door de Redactie op maandag 24 maart 2014

Haarlem – De recherche is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de 84-jarige Haarlemmer, die afgelopen donderdag levenloos werd aangetroffen in het Noordersportpark. Voorlopige sectie heeft afgelopen weekend niet exact uit kunnen wijzen of de man door een misdrijf om het leven is gekomen of dat hij slachtoffer is geworden van een noodlottig ongeval.

Ook zoekt de recherche naar mensen die mogelijk iets hebben gezien in het Noordersportpark wat te maken kan hebben met het overlijden van de man, in de periode van dinsdagavond 18 t/m donderdagochtend 20 maart.

De 84-jarige Haarlemmer is -voor zover nu bekend- dinsdagavond 18 maart voor het laatst in leven gezien in zijn woning aan de Willem Klooslaan. Donderdagochtend 20 maart werd de Haarlemmer levenloos aangetroffen in het Noordersportpark.

Mensen die meer informatie hebben over deze Haarlemmer(zie foto), of getuigen die de 84-jarige man hebben gezien in bovenvermelde periode, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem, via telefoonnummer 0900-8844.

Hebt u informatie, maar blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.