Lichaam aangetroffen in water bij het Schoterbos [update]

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 maart 2014

Haarlem – De politie heeft donderdagochtend een onderzoek ingesteld in het Schoterbos in Haarlem-Noord nadat er een lichaam van een overleden man in het water was aangetroffen. Een deel van het Noordersportpark is met linten afgezet en rechercheurs hebben onderzoek gedaan.
.

In de middag was het park weer vrijgegeven voor publiek alleen aan het einde van de middag is het park opnieuw met politielint afgezet voor onderzoek. Een duiker is het water in gegaan om onderzoek te doen en drie busjes van de ME zijn ter plaatse gekomen. De ME-ers zijn vervolgens in groepjes op diverse locaties naar mogelijke sporen gaan zoeken.

Een woordvoerster van de politie gaf donderdag aan het begin van de avond aan dat onderzoek moet uitwijzen of er sprake van een misdrijf is of niet, verder kon ze nog geen nadere mededelingen doen.

Update:
De politie laat weten dat het om een 84-jarige Haarlemmer gaat. Omdat niet duidelijk was hoe deze man te water is geraakt, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Donderdag is in het Noordersportpark door de politie onder andere gezocht naar sporen en mogelijk overige persoonlijke bezittingen van de Haarlemmer.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben, omdat tot nu toe nog niet duidelijk is hoe deze 84-jarige Haarlemmer te water is geraakt

De overleden bejaarde man maakte dagelijks een wandeling in het Noordersportpark. Mensen die hem hebben gezien in het Noordersportpark de afgelopen dagen, of die meer informatie hebben die nuttig kan zijn voor de politie, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem, via tel.nr. 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.