Man gewond bij incident in de Timorstraat in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op zaterdag 28 december 2013

Haarlem – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een incident in de Timorstraat in Haarlem-Noord. Rond tien voor half drie kwam de melding dat het slachtoffer mogelijk zou zijn gestoken waarop diverse ambulances en zelfs het traumateam uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te bieden.
.

De man is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg ter plaatse naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling. Het slachtoffer bleek uiteindelijk niet te zijn gestoken.

Een vrouw is door agenten meegenomen in een politiebusje. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, de politie heeft de zaak in onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. erna dalman-bos
    30 december 2013 op 01:04 | #1

    ik vind dit erg ,dat vernielen mag echt niet, vooral bij volwassen jongens

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.