Brandstichting bij voordeur woning Timorstraat Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op donderdag 14 februari 2013

Haarlem – Bij de voordeur van een woning in Haarlem-Noord is donderdag in alle vroegte brand gesticht. De bewoonster ontdekte rond tien voor half vijf de brand waarop ze direct de brandweer alarmeerde. Vervolgens is ze direct begonnen met blussen van het vuur. Gelukkig was de brand snel ontdekt en was het vuur al gedoofd voordat de brandweer ter plaatse was.

In de woning zijn nog wel metingen verricht om te kijken of er niet teveel rook de woning in was gekomen. Omdat het voorwerp doelbewust voor de deur was gelegd en in de brand was gestoken heeft een agent de boel afgezet en is de Forensische Opsporing opgeroepen om een onderzoek in te stellen.

Eind vorige maand was er ook in de naastgelegen Spaarnhovenstraat voor de deur brand gesticht, deze brand is toen overgeslagen naar de woning.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.