Wildplassende Haarlemmer wordt agressief tegen motoragent

Geschreven door de Redactie op zondag 29 december 2013

Haarlem – De politie heeft een 21-jarige Haarlemmer aangehouden, die in de nacht van zaterdag op zondag een politieman wilde mishandelen. Een motorrijder van politie sprak de Haarlemmer aan in de Kruistochtstraat voor wildplassen. Toen de motorrijder naar zijn identiteitsbewijs vroeg, wilde de Haarlemmer hier niet aan meewerken en liep hij weg.

De politieman ging achter hem aan en de Haarlemmer begon uit het niets te trappen, slaan en schoppen tegen de politieman. De motorrijder gebruikte pepperspray tegen de Haarlemmer en de Haarlemmer werd aangehouden. De politieman raakte lichtgewond.

De Haarlemmer bleef zich verzetten tijdens en na zijn aanhouding en hij werd ingesloten. Op het politiebureau bleef hij zich recalcitrant gedragen.

Tegen de Haarlemmer is aangifte gedaan.

Geen reacties mogelijk.