Geen sporen van Lisette Vroege aangetroffen bij cold case onderzoek

Geschreven door de Redactie op maandag 29 april 2013

Haarlem – In het cold case onderzoek naar de sinds 1992 vermiste Lisette Vroege heeft de politie in oktober 2012 uitgebreid onderzoek verricht in de omgeving van de Heussensstraat in Haarlem-Noord. Twee sloten zijn gebaggerd en aangrenzende groenstroken werden onderzocht. Tijdens het baggeren van de sloten langs de Heussensstraat zijn diverse goederen aangetroffen.

Er werden onder meer sleutelbossen, bankpasjes, diverse stukken stof en dierlijk botmateriaal aangetroffen. Enkele goederen zijn nader onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.

De aangetroffen goederen hebben het onderzoek naar de vermiste Lisette Vroege helaas niet verder kunnen helpen. Het cold case onderzoek duurt nog voort, maar over het verloop hiervan kan de politie geen nadere mededelingen gedaan.

Geen reacties mogelijk.