Vanavond in Opsporing Verzocht: Cold case verdwenen Lisette Vroege

Geschreven door de Redactie op dinsdag 20 december 2011

Haarlem – In het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 20 december uitgebreid aandacht besteed aan de verdwijning van Lisette Vroege in 1992. Vanuit de politie Kennemerland is de zaak als Cold case opgepakt. Lisette verdween woensdagavond 3 juni 1992, na een avondje tennis spelen bij een club in Overveen. Zij ging na het tennissen naar huis, haar vriend bleef nog even.

Er is gezien dat Lisette haar auto parkeert in de Kleverparkweg en uitstapt. Het is niet bekend of ze ooit haar huis is binnengegaan. Toen haar vriend later thuis kwam, was Lisette in geen velden of wegen te bekennen. Tot op de dag van vandaag is geen enkel teken van leven van Lisette ontvangen. De politie gaat inmiddels uit van een misdrijf.

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt aandacht besteed aan de zaak, vanuit de politie worden diverse vragen gesteld aan de kijker. Daarnaast wordt door middel van beelden een beeld geschetst van die woensdagavond in 1992. Ook worden beelden getoond van de tennisschoen en het tennisracket, die enkele maanden later gevonden werden op nog geen kilometer van haar huis.

De Officier van Justitie heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip die leidt tot oplossing van deze zaak.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden door de AVRO op Nederland 1 om 21:30 uur. Tevens wordt op woensdag 21 december in het programma Ter Plaatse van RTV Noord-Holland aandacht besteed aan de zaak, om 17:30 uur. Daarna volgt elk uur een herhaling.

Geen reacties mogelijk.