Gewapende overval op coffeeshop aan de Koudehorn

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 april 2012

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond omstreeks 23:45 uur een melding van een gewapende overval op een coffeeshop aan de Koudenhorn. Onder bedreiging van een vuurwapen heeft de overvaller een onbekende hoeveelheid geld buitgemaakt. Voor zover bekend is niemand van de aanwezigen gewond geraakt. De overvaller is daarna in onbekende richting vertrokken.

Het is niet bekend of hij van een vervoermiddel gebruik heeft gemaakt. De politie is op zoek naar de dader en verzoekt getuigen contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.

 1. westerling
  27 april 2012 op 19:46 | #1

  Wat een lef ,die shop ligt zowat in het politiebureau.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. melih
  28 april 2012 op 02:29 | #2

  niet eens 60 meter

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Zo zeg
  28 april 2012 op 09:03 | #3

  Om precies te zijn 214 meter.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Ad
  28 april 2012 op 13:16 | #4

  Hoeveel zullen er nog volgen…….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Hakan
  29 april 2012 op 02:53 | #5

  Ja op de bureau koudenhorn doen ze niks ze zitten hele dag koffie drinken wil je aangifte doen of iets anders moet je een uur wachten voordat je aan de beurt bent maak je een afspraak wacht je als nog 20 minute half uurtje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Klaas Vaak
  29 april 2012 op 03:13 | #6

  @Marco.

  Het zijn ambtenaren wat verwacht je anders dat ze zichzelf aan het werk gaan zetten?

  Wat overigens nog veel kwalijker is dat men in werkelijkheid kunstmatig cijfers omlaag houden door aangifte te ontmoedigen.
  Verder hoor je ze niet over oplossingspercentages.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Hakan
  29 april 2012 op 05:29 | #7

  @Klaas Vaak

  Oplossingspercentages zijn zeer laag word landelijk 6% van de inbraken opgelost en politie in haarlem pakken 3 kleine noord afrikaanse ventjes van 12/13 jaar maken ze er wereld nieuws van op 112 haarlem ik snap er niks van….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. ted
  29 april 2012 op 09:47 | #8

  Klopt weinig oplossing politie Haarlem, zeker in Schalkwijk met die vele inbraken. Laatste jaren holt de kwaliteit daar achteruit bij dat wijkteam. Maar niet zo gek, lijken wel padvinders zo jong. Die meiden ook en maar opmaken in die spiegel in de auto, nee Schakwijk zeer onveilig.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. Hakan
  29 april 2012 op 14:19 | #9

  @ted

  Ted niet alleen schalkwijk is onveilig je ziet daar een paar jongeren hangen vind je het onveilig nee dat is helemaal niet zo overal in haarlem word ingebroken en niet alleen in schalkwijk juist schalkwijk is veiliger dan alle andere wijken in haarlem.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. ted
  1 mei 2012 op 09:32 | #10

  @hakan

  weet niet waar je die wijsheid vandaan hebt maar je zit er volkomen naast. En ja ook die niets nutten die overal hangen om nabij het WC. Totaal geen doel. Ouders die alles maar best vinden ga maar door, maar daar weet jij alles van toch?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. nena
  2 mei 2012 op 03:51 | #11

  waar gaat t eigenlijk over? T gaat toch om de smeris die gewoon zijn werk niet doet, terwijl er naast een shop beroofd wordt, ze hebben nog gelijk ook beter bij t hol van t leeuw iets flikken, zo dichtbij dat ze nog gaan overleggen, wie gaat er? lopend of op de fiets.
  Alles duurt gewoon lang omdat hun ook mensen zijn straks naar huis willen en ook honger hebben of waaschijnlik ook een blow willen roken.
  Op koud horn zijn wachttijden zeker weten lang en je mag blij zijn al je nog net geen boete hebt.als er als en parkeerplaats is,en dan komen ze opeens aanfietsen en ja weet je, t is ewoon kutgeregeld en ja gaat meestal bozer weg dan dat je binnekwam,omdat je voor sommige digen verplicht een aangifte nodig hebt.

  en dan ff over die jongens in schalkwijk @hakan niet peroonlijk naar jou bedoeld maar er stan echt vaak grote groepen jongens, maar om nou meteen te zeggen dat t nietsnutten zijn zonder doel, en wie zegt dat die ouders dat ok vinden, wetn die dat wel.? je ebt daar oo een stukje met bankje en een dingetje waar ze vaak een beetje klitten met elkaar.ik al vrouw zijn voel ik me totaalniet bedreigt, ik zie hun namlijk elke dag staan, en smeris zie ik nooit.

  er is zo weinig in d buurt waar kan je een betje centraal afspreken met elkaar, nou daar. en weet je dus echt aangepakt moet worden(hun werken voor hun geld maar komen wel als strond op je af en vallen je gewoon lastig van oxio is al meerdere malen gebeurd, blijven mee lopen en uiteindlijk zo brutaal dan even wat drnken?Sorry ik had hier problemen mee en die kunnn ze van mij wegsturen.

  het wat op een politiebureau moet lijken in schalkwijk, zijn er nooit meer dan3 of 3 aanwezig dus dat word ook een moeilijk verhaal.

  En als ik aan bij school aan kom rijden en er staan agenten zich nog net niet warmlopend boetes uikomen delen van 60 euro, dan moet ik wat tegen ze zeggen erover,want ze staan gwoon te jagen en te genieten, ze staan in hun recht regels zijn regels, ga liever zo een blik met oxiodbielen in t winkelcntrum weer dichttrekken, wan die gasten zijn zo onbeschoft al de pest, ik neem die ik neem die, zo komn zo al op je af, en dat mag omdat ze een jas aanhebben met een merk. je moet altijd opletten,maar zolang ik daar langsloop hb ik nooit van iemand last gehad.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. nenafromharlem
  2 mei 2012 op 04:26 | #12

  ik had een heel verhaal maar erging iets mis, probeeert t kort te houden, de koude horn is de beste plek om je gang te gaan, hoe dichter bij het vuur hoe beter, ze zijn zo verschrikkelijk suf, langzaam en lui(niet ieder persoon)maar daar aan de balie waar je helaas moet wezen,dus voor die koffieshop zal t wel allemaal te laat zijn omdat er 1 overlegt moet worden wie er naar toe gaat, lopend of op de fiets, de agenten die wel altijd volgas naar je toe komen zijn dege die je een boete willen geven doordat je daaer niet normaal kan parkeren en zo lang binnen moet wachten, dat nog geflipter naar buitenkomt dan dat je naar binnenliep.

  even@ted wat niks met de koffieshop en de koudenhorn te maken heeft, die nietsnutten zonder doel, zoals jij ze noemt en hoe moeten hun ouders dat ingodsnaam weten, deze gasten staan er idd altijd ik voel me nooit een seconde bedreigt,smeris is nergens te bekennen op dat stukje, maar hun wel,

  als we t toch over schalkwijk hebben, ben ik al 2 keer letterlijk gevolgd door van die debielen vn oxio die gewoon om je heen gaan staan en met je mee gaan lopen ook al zeg je geen intersse en dan nog vragen ok, zullen we vanavond wat gaat drinken dan? maar dat mag wel omdat dan een apepakkie aan hebben en zogenaamd werken en echt mensen lastig vallen,hoe ik dat ervaren heb,t is gewoon superkrom.

  en als laatst waar t mij ook eigenlijk om ging, dat hele gelul met die wietpas zou ik denken in die overvallerspositie,ik wil alle wiet hebben(mischien ook geld) alles werkt gewoon tegen.dus ja t is niet zoals lijkt allemaal je word vet tegewerk en ook niet beschermd waar t wel zou moeten.wat een zooitje. e en nu er hier dus ookweinig toersisten blijven hangen hebben opde kouf=den horn elemaal geen moer meer te doen, goe pand voor een nieuwe shop.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 13. mees blankevoort
  2 mei 2012 op 17:46 | #13
Geen reacties mogelijk.