Overvallers van coffeeshop(s) in de boeien geslagen door Overvallenteam

Geschreven door de Redactie op zaterdag 23 juni 2012

Haarlem – Het overvallenteam heeft na een onderzoek op de overval van coffeeshop The Lounge aan de Doelstraat, die plaatsvond op 16 mei, twee verdachten aangehouden. Ook heeft de politie in het kader van dit onderzoek op meerdere locaties doorzoekingen gedaan. De verdachten werden onlangs aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het plegen van deze overval.

Beide verdachte, Haarlemmers in de leeftijd van 21 en 19 jaar, zitten nog vast.

Het overvallenteam doet tevens onderzoek naar de mogelijke betrokkenheid van dit tweetal bij een soortgelijke overval die plaatsvond op 26 april op de Koudenhorn.

  1. Bjar
    27 juni 2012 op 20:50 | #1

    Nou… geen reacties want er valt niets te klagen. Dan zal ik maar zeggen dat ze goed werk hebben gedaan en dat er ook zaken wel opgelost worden blijkbaar. Nu hopen dat ze een tijdje mogen logeren achter de tralies.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.