Auto voor woning gezet en in de brand gestoken in de Ledeboerstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 28 april 2012

Haarlem – Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan in de Ledeboerstraat. Rond vijf uur werd de brand ontdekt en werden de hulpdiensten gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al geheel in lichterlaaie.
.
.

De brandweer heeft de brand geblust. Voordat de auto in de brand werd gestoken is deze via het trottoir voor een woning gezet. Door de hitte van de brand sneuvelde hierdoor een ruit van een woning.

De politie zal een onderzoek instellen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Ad
  28 april 2012 op 14:58 | #1

  Zolang de mensen in de stad zeer laks blijven met melden zal je dit soort activiteiten blijven houden. Zodra je iets merkt wat niet goed zit bel 0900 – 8844 of gewoon 112. Daar zijn die nummers voor en maak er gebruik van. Beter 1x teveel dan te weinig.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hakan
  29 april 2012 op 02:51 | #2

  het is mode geworden in haarlem iedereen gooit ze auto in de fik gewoon niet uitkeren bij branschade kijk of ze dan nog auto in de fik gooie

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ik1981
  29 april 2012 op 14:10 | #3

  Hmmm, en das een beetje lullig voor degene die hun auto in vlammen zien opgaan door de pyromaan van Haarlem, denk je ook niet?! Beetje kortzichtig Marco…
  Ik ben het met Ad eens, iedereen moet veel allerter zijn op verdachte handelingen bij auto’s, en niet bang zijn om een x teveel te bellen!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. walter de wit
  1 mei 2012 op 21:46 | #4

  Autobrandje hier autobrandje daar het is allemaal wat he

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. nenafromharlem
  2 mei 2012 op 04:56 | #5

  we hebben wijkagenten nodig die gewoon ’s nachts fiesten en lopen door de buurt.
  De auto has waarchijnlijk een klappertje gemaakt met, of is egens bij btrokken is geweest en
  moest gewoon in de fik waar mooi de pyromaan de schuld van krijgen,hij moest ook helemaal uitbranden dat was al hun bedoeling.of de eigenaar wat terugkrijgt van de verzekering en dus aangfte moet doen tegen brandstichtin en diefstal;het t is mogelijk dat de eigenaar wel weet van sitatie,maar erverder nietbij was. misschies voor 5 uur wel een benzinrpomp overvalen, eee;n om de hoek zit de brandweer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Kemal
  3 mei 2012 op 11:04 | #6

  Er bestaat geen pyromaan

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. ik1981
  3 mei 2012 op 13:57 | #7

  En hoezo bestaat er geen pyromaan Kemal? Wil je zeggen dat iedere auto door een ongelukkige eigenaar in de brand is gestoken, of dat ze allemaal betrokken waren bij iets wat het daglicht niet kan verdragen? Lijkt me een beetje ver gaan, er zullen ongetwijfeld gevallen tussen zitten die misbruik van de situatie maken, maar daat gaat denk ik niet voor elke auto op, gezien de reacties op andere meldingen die op 112 haarlem zijn geplaatst.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. die andere
  4 mei 2012 op 22:26 | #8

  hoe typ jij want op deze manier van typen heb ik een decodeer machine nodig@nenafromharlem

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.