Bestuurder wordt onwel en ramt woonark Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 april 2012

Haarlem – Op de Schalwijkerstraat ramde donderdagavond omstreeks 18.30 uur een automobilist een woonark. De 57-jarige Haarlemse automobilist was buiten bewust zijn en is door brandweermensen en ambulancepersoneel uit de auto gehaald en gestabiliseerd. De man is vervoerd naar het VU-ziekenhuis waar hij is opgenomen.
.

Getuigen verklaarden dat de man vlak voor het incident op de verkeerd weghelft had gereden en scheef in de auto hing, waarschijnlijk is hij onwel geworden. Op de woonark raakte niemand gewond.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. christina
  28 april 2012 op 09:41 | #1

  ik heb het van dichtbij zien gebeuren, behoorlijk heftig die man was helemaal vd kaart, heeft even met mijn dochter gesproken,en dacht zelf dat zijn auto niks meer deed, is duidelijk onwel geworden, heel sneu ook voor de eigenaars vd auto,s die hij gepakt heeft,en gelukkig was mijn overbuurman niet thuis, waren er geen voetgangers en fietsers op dat moment,en reed hij niet hard, traptewel op zijn rem,dat ging vast in een reflex,ik hoop dat het inmiddels beter met hem gaat,en wens iedereen heel veel sterkte.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. watiserdan
  30 april 2012 op 17:39 | #2

  Die neemt kopje koffie aan huis wel heel erg letterlijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.