Overvallenteam houdt verdachte aan voor overval AH-filiaal en kiosk station

Geschreven door de Redactie op vrijdag 29 juli 2011

Haarlem – Rechercheurs van het Overvallenteam Kennemerland hebben op 22 juli een 41-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van de overval in een Albert Heijn filiaal aan de Grote Houtstraat en op verdenking van een poging overval op een kiosk in NS-station Haarlem. Het overvallenteam heeft naar beide incidenten onderzoek ingesteld.

Het onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van deze 41-jarige verdachte.

Poging overval kiosk station Haarlem
De poging overval op de kiosk van NS-station Haarlem vond plaats op 21 juli jl. Hierbij bedreigde de verdachte even na 12.00 uur een kioskmedewerkster met een wapen, maar wist hij geen buit te maken en ging ervandoor in onbekende richting. De politie heeft na de overval direct onderzoek gedaan in de omgeving van het station, maar de overvaller werd niet gevonden. Ook werd het treinverkeer vanuit Haarlem enige tijd stilgelegd, omdat het vermoeden bestond dat de verdachte zich ophield in een trein.

Overval op AH-filiaal in de Grote Houtstraat
Op 19 juli jl. werd rond 19:50 uur een overval gepleegd in een AH-filiaal in de Grote Houtstraat. De overvaller bemachtigde onder dreiging van een wapen geld en vluchtte daarna weg.

Verdachte aangehouden
Gedurende het onderzoek is samengewerkt met de spoorwegpolitie en de wijkagenten. Dit heeft ertoe geleid dat het overvallenteam op vrijdag 22 juli jl. de verdachte wist aan te houden. De 41-jarige Haarlemmer is inmiddels verhoord en hij heeft bekend beide overvallen te hebben gepleegd. De Haarlemmer is ingesloten voor nader onderzoek.

 1. someone
  30 juli 2011 op 10:35 | #1

  ik zeg: een suc6 dit overvallenteam!!!! goed bezig

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. john
  30 juli 2011 op 19:08 | #2

  man heeft inmiddels bekend

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.