Mislukte overval op kiosk station Haarlem NS legt treinverkeer tijdelijk stil

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 21 juli 2011

Haarlem – Een man heeft donderdagmiddag de Kiosk tussen spoor 3 en 6 op station Haarlem NS proberen te overvallen. Even na twaalf uur probeerde de dader de kiosk te overvallen met een vuurwapen of iets wat daarop zou lijken, maar hij heeft geen buit kunnen maken. Politieagenten kwamen massaal naar het station om de dader te zoeken.

Agenten in kogelvrije vesten liepen over de perrons opzoek naar de man, treinreizigers keken verbaasd naar de massale politieinzet met kogelvrije vesten. Het treinverkeer is tijdelijk stilgezet en stilstaande treinen zijn door agenten doorzocht.

De recherche is een onderzoek gestart en hierbij worden onder andere de bewakingscamerabeelden bekeken. De dader is voorzover bekend ontkomen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.