Meerdere auto’s in brand gestoken in parkeergarage De Kamp

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 2 maart 2011

Haarlem – De Haarlemse brandweer had woensdagochtend haar handen vol aan het blussen van een aantal autobranden in parkeergarage De Kamp. Het vuur werd rond tien voor vier ontdekt waarop direct een aantal blusvoertuigen richting De Witstraat werden gestuurd in het Haarlemse centrum.

In de garage bleken meerdere voertuigen op verschillende etage’s in de brand te staan. Na aankomst van de brandweer werd snel begonnen met de bluswerkzaamheden. Na een klein uurtje waren de vlammen gedoofd en kon de brandweer haar spullen weer opruimen. Omdat er verschillende voertuigen op verschillende etage’s in de brand stonden gaat de politie uit van brandstichting. De politie is een onderzoek gestart om alle sporen veilig te stellen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.