Auto’s op parkeerterrein van gevangenis De Koepel in de brand gestoken

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 11 maart 2011

Haarlem – Op het parkeerterrein van De Koepel aan de Harmenjansweg hebben vrijdagochtend vroeg enkele auto’s in de brand gestaan. Om vijf uur werden de brandweer en politie opgeroepen om met spoed die kant op te gaan. Bij aankomst sloegen de vlammen nog uit de auto’s.

Bewakers van De Koepel stonden buiten met brandblussers, echter kon dit geen verschil meer maken. De brandweerlieden hebben alle auto’s geblust. In totaal zijn er vier auto’s met grote schade, drie andere auto’s liepen lichte schade op.

De politie zal in de loop van de ochtend een uitgebreid onderzoek starten om eventuele sporen van de daders veilig te stellen. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Fotografie: Rowin van Diest, Michel van Bergen en Rein van Lierop

Geen reacties mogelijk.