Reparatie parkeergarage De Appelaar in volle gang

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 14 januari 2011

Haarlem – De reparatiewerkzaamheden in parkeergarage De Appelaar in de binnenstad van Haarlem zijn in volle gang. De garage werd op 26 oktober van het vorige jaar getroffen door een felle brand. Sindsdien is de garage afgesloten voor parkerend publiek.

Een deel van de garage is nog steeds gestut. Op de eerste beneden etage is de verlichting ondertussen weer werkend maar op de tweede benedenetage moet dat nog steeds hersteld worden. Het herstel van de garage zal nog maanden in beslag nemen.

Fotografie en video: Michel van Bergen

  1. Buurtbewoner
    18 januari 2011 op 16:49 | #1

    En dan vermeld de gemeente nog niet eens dat er sinds de brand buurtbewoners hebben geklaagd over scheurvorming in diverse woningen. De gemeente is komen kijken, sindsdien niets meer gehoord.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.