Hardhandige aanhouding van fietser in de Zijlstraat [video]

Geschreven door de Redactie op vrijdag 2 juli 2010

Haarlem – Donderdagavond fietste een man over het voetpad in de Zijlstraat in Haarlem. Een handhaver van de gemeente Haarlem sprak hem hierop aan maar toen ging het helemaal mis. De handhaver werkte de man na een woordenwisseling op de grond en zijn collega riep versterking op.

De man was net enigszins tot rust gekomen en wilde zijn fiets rechtzetten toen agenten hem hard tegen de grond werkte met behulp van een knietje (in de video na 2 minuut 20). Na dit incident kon de man mee worden genomen naar het politiebureau.

Wat vindt u van de aanhouding? Bekijk het filmpje en geef uw mening onderaan deze pagina!

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Ronald
  6 juli 2010 op 16:04 | #1

  Als ik eerder deze week lees dat er agenten elders in het land in elkaar getrapt worden dan schijnen wij dat inmiddels normaal te vinden. Evenals trein- en bus medewerkers die hun werk uitvoeren en er keer op keer van langs krijgen.
  Nu eenmaal deze arrestatie in beeld gebracht wordt is Nederland in rep en roer.
  Wanneer gaan we weer eens ontzag opbrengen voor de hulpverleners, brandweerlieden en zeker de agenten?
  Natuurlijk zien wij een kant van het verhaal, echter ik ben van mening als je niets te verbergen hebt dan kun je net als iedere andere burger gewoon doen wat men van je vraagt. Zoniet? Eigen keus…dan ook voor de gevolgen in staan en niet zeuren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Fritz the Cat
  6 juli 2010 op 20:18 | #2

  niks aan de hand toch? vervelend onder invloed van of alcohol of drugs wijsneusje doet moeilijk en de politie handhaafd de orde …zo hoort het toch ? Hup blauw !!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Reactie-pagina's
1 2 2237
Geen reacties mogelijk.