Kleine binnenbrand in woning Berlagelaan Haarlem

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 1 juli 2010

Haarlem – Grote consternatie aan de Berlagelaan in Haarlem. Donderdagavond rond 5 voor half twaalf kreeg de brandweer de melding van een binnenbrand in een flatwoning aan de Berlagelaan in Haarlem. Bij aankomst bleek woning op de eerste etage in de brand te staan. Door kordaat optreden van de brandweer waren de vlammen snel geblust.

Met behulp van een overdrukventilator werd de rook uit de woning geblazen. Ondanks het snelle optreden kon de brandweer niet voorkomen dat de woning aanzienlijke schade op zou lopen. De bewoners waren ten tijde van de brand niet aanwezig, de oorzaak van de brand is nog onbekend.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. A.s.
    10 juli 2010 op 23:40 | #1

    Was toch leegstaand

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.