Fietsster aangereden en valt in Spaarne, taxi rijdt door

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 april 2010

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond omstreeks 19.20 uur een melding van een aanrijding op de kruising Damstraat/Spaarne tussen een fietsster en een taxi. De fietsster, een 13-jarige Haarlemse, zou aan de achterkant van de fiets geraakt zijn en kreeg hierdoor een flinke zet. Het meisje botste vervolgens tegen een lantaarnpaal en is hierna met fiets en al in het water beland.

De taxi stopte even maar reed toen door. Een paar vrouwen die op een terras zaten hebben het meisje uit het water gehaald. Behalve natte kleding lijkt zij verder geen letsel te hebben opgelopen. Haar fiets raakte wel beschadigd. De vrouwen op het terras hebben de situatie voor een deel zien gebeuren.

De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding en is op zoek naar de taxichauffeur. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht dit alsnog te doen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van Centrum/Zuidwest.

Geen reacties mogelijk.