Brand in wasdroger zet magazijn van supermarkt vol met rook

Geschreven door Roderick de Veen op donderdag 15 april 2010

Haarlem – Een woning aan de Nassaustraat heeft donderdag aan het eind van de middag flinke brandschade opgelopen door een brand. De wasdroger was door onbekende oorzaak in de brand gevlogen, waarna de woning in korte tijd vol met rook stond. Medewerkers van de Albert Heijn aan de Kruisstraat ontdekten de brand omdat hun magazijn vol met rook stond.

Rond 17:30 uur werd de brand bij de brandweer gemeld. Die waren snel ter plaatse en wisten het vuur te blussen. De bewoner van het pand was op het moment van de brand niet in de woning aanwezig. Flink geschrokken kwam hij poolshoogte nemen van de situatie.

De brandweer heeft de wasdroger naar buiten gebracht en de woning geventileerd. De woning heeft bij de brand flinke rook- en waterschade opgelopen.

Fotografie: Roderick de Veen

Geen reacties mogelijk.