Getuigen gezocht zware mishandeling op de Amerikaweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 april 2010

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond een melding dat een Haarlemse jongen (leeftijd niet bekend) op de Amerikaweg in elkaar geslagen zou zijn door een andere jongen. Hierbij liep het slachtoffer letsel op aan zijn gezicht. Na de mishandeling is de dader weggefietst in de richting van de Edward Jennerstraat. De politie heeft een summier signalement.

Het gaat om een jongen met een lichtgetint uiterlijk, lengte ongeveer 1.70-1.80m, kort zwart haar aan de zijkanten opgeschoren en hij droeg een donkere jas. De aanleiding tot de mishandeling is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Spaarne-Oost.

Geen reacties mogelijk.