Veel rookschade na kortstondig brandje in woning aan Zaanenlaan

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 20 januari 2010

Haarlem – In een woning aan de Zaanenlaan in Haarlem noord heeft woensdagavond kortstondig brand gewoed. In de meterkast was brand ontstaan en bij aankomst van de politie was de bewoner van het huis bezig om de brand te blussen met water. De politieagenten hebben hem dringend geadviseerd daarmee te stoppen vanwege het gevaar.

Op het moment dat de man bij de meterkast wegliep klonken er vier luide knallen en waren er steekvlammen zichtbaar. De brandweer kwam niet veel later ter plaatse en had het vuur snel onder controle maar desondanks liep de woning forse rookschade op. Met behulp van een overdruk ventilator is de rook uit de woning geblazen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.