Puincontainer in de brand bij afgebrand pand in de Grote Houtstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 1 juli 2014

Haarlem – In een grote puincontainer dat in de Grote Houtstraat staat om het puin van het afgebrande pand in op te vangen is dinsdagavond een brandje ontstaan. Rond half tien werd het brandje ontdekt, waarop de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer kwam ter plaatse, en wist het smeulende brandje snel te blussen.
.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Dat zeg ik.
  2 juli 2014 op 16:39 | #1

  Aangestoken? Of was het het restant dat nog nasmeulde.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!!!!!!!!
  2 juli 2014 op 17:13 | #2

  Maandagavond was er ook nog steeds brand in het stuk van de gevel wat er nog staat (/stond?). Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn dat er iets weer is gaan branden doordat er zuurstof bij kwam. Aangestoken lijkt mij niet realistisch aangezien er de hele tijd politie in de buurt is en je er dus niet zo even bij kan komen om die container in de fik te steken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Zo maar iemand.
  3 juli 2014 op 11:38 | #3

  Zo zeg. Wat een wijsheid. Pfff je maakt wat mee op zo een dag.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.