Politie zoekt eigenaar van gestolen machines

Geschreven door de Redactie op woensdag 2 juli 2014

Haarlem – Op woensdagmorgen hield de politie een 35-jarige Haarlemmer aan op verdenking van diefstal of heling van machines. Omstreeks 03:30 uur zag de politie een bestelauto rijden waarachter een aanhangwagen gekoppeld was. De combinatie werd stilgezet op de Waarderveldweg. Toen de politie de auto en de inzittenden wilden controleren gingen twee mannen er rennend vandoor.

De 35-jarige verdachte kon worden aangehouden. De tweede man wist, ondanks de inzet van een politiehond, te ontkomen. Bij de bestelbus en de aanhangwagen stonden een rode kleine tractor (Goldini), een borstel machine (Wheelhorse) en 7 grote accu’s (Discover). De machines waren voorzien van stickers met daarop ‘Haarlemmerliede-Spaarnwoude’. Vermoedelijk zijn deze vannacht gestolen.

De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaren van de machines en de accu’s. Mocht u de herkomst van deze goederen kennen, bel dan met de politie Haarlem op tel.nr. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.