Politie opzoek naar vrouw rondom station in verband met beroving

Geschreven door de Redactie op woensdag 30 juli 2014

Haarlem – De politie is woensdagmiddag een zoektocht gestart naar een vrouw in verband met een beroving rondom het station. Via Burgernet geeft de politie aan dat er rond 14:00 uur een beroving bij station Haarlem NS heeft plaatsgevonden.
.
.

Het signalement van de vrouw is: een 65 jarige vrouw ongeveer 1,60 meter lang, wit sluik haar tot op de schouders, een lange blauwe jas, blauwe plek op haar lip en een onverzorgd uiterlijk. Mensen die de vrouw hebben gezien worden verzocht de politie te bellen en zelf geen actie te ondernemen

Rondom het station Haarlem NS en het Kenaupark rijden momenteel veel politievoertuigen opzoek naar de vrouw.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Mike
    1 augustus 2014 op 17:13 | #1

    en ze is niet met de bus of trein vertrokken?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.