Motorrijder gewond na botsing met auto op Prinsen Bolwerk

Geschreven door de Redactie op vrijdag 1 augustus 2014

Haarlem – Een motorrijder is vrijdag aan het einde van de middag in botsing gekomen met een auto. Rond half zes reed de motorrijder samen met een passagier over het Prinsen Bolwerk, toen zij in botsing kwamen met een auto die uit een oprit het Prinsen Bolwerk opreed. Beide opzittenden van de motor kwamen ten val, en raakte gewond.

Twee ambulance en de politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben beide motorrijders in de ambulance nagekeken. Een van de twee kwam er met wat blauwe plekken en schaafwonden van af, de ander moest wel mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval was het Prinsen Bolwerk in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Merel
  1 augustus 2014 op 19:47 | #1

  Dat is dan het zoveelste motor ongeluk op het prinsen bolwerk! Er is een route naar het strand, om het centrum heen, maar dat staat niet aangegeven met borden en dus gaat iedereen nog door het centrum! Motoren halen ook auto’s in midden in het centrum , op een tweerichtings verkeers weg. Plaats nu toch eindelijk eens die borden en snelheidsmeters en maak de bolwerken auto luw, zoals beschreven in het 10 jaren plan van 2003!!! Hoop wel dat iedereen weer goed hersteld!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. peter
  2 augustus 2014 op 00:05 | #2

  Niks auto luw.
  das helemaal mooi zeg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Debouncer
  2 augustus 2014 op 08:14 | #3

  Zolang ik leef (dat is al even) staat er bij mooi weer veel verkeer op het Prinsen Bolwerk. Waarom zou je de boel op de schop gooien door een enkel ongeluk? Dit lijkt mij meer misbruik maken van omstandigheden om eigen doelen na te streven. Verborgen agenda heet dat.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. pinokkio
  2 augustus 2014 op 10:59 | #4

  ff snel met de motor,ha, niet dus,jammer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. arie
  2 augustus 2014 op 19:02 | #5

  @1 merel 2003 is al weer een tijdje terug vindt je niet.., maar gezien je antwoord weet jij meer over de door jou benoemde auto luwe bolwerken??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. ik1981
  3 augustus 2014 op 10:32 | #6

  Wat een rare opmerking @pinokkio…. laat het “ha” maar weg. Ik hoop dat ze er niets aan overhouden, beterschap!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. gerb
  3 augustus 2014 op 16:36 | #7

  pinokkio heeft wat moeite met lezen. De auto is tegen de motor aangereden. Dus ff snel met de auto van de parkeerplaats ZONDER te kijken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.