Wasmachine in de brand in flat aan de Denemarkenstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 7 juni 2014

Haarlem – In een flatwoning aan de Denemarkenstraat is zaterdagavond brand ontstaan. Rond kwart voor acht merkte de bewoonster een brandlucht op, maar dacht in eerste instantie dat het een bbq-lucht was die van buiten kwam. Niet veel later zag ze dat heel de keuken vol met rook stond, waarop zij direct de hulpdiensten alarmeerde.

De bewoonster is vervolgens met haar twee kinderen snel de woning uitgegaan, om buiten de brandweer op te wachten. Brandweerlieden hebben de wasmachine in de keuken geblust, en vervolgens buiten op het balkon gezet.

Door de brand ontstond er flinke schade in de keuken. Salvage zal later op de avond langs komen om te helpen met de afhandeling van de schade.

Niemand raakte gewond.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.