Automobilist gaat er vandoor na botsing tegen auto en hekwerk

Geschreven door de Redactie op zondag 8 juni 2014

Haarlem – De bestuurder van een auto is zondagmiddag in de Professor van der Scheerstraat tegen een geparkeerde auto gereden, en vervolgens tegen een hekwerk tot stilstand gekomen. Rond vier uur wilde de man inparkeren, maar daarbij ging iets niet helemaal goed. De auto raakte eerst een geparkeerde auto, en reed daarna een hekwerk omver.

Na de aanrijding waarschuwde de automobilist direct een bekende, en ging er zelf vandoor. De gewaarschuwde persoon wilde de schuld op zich nemen, en alles zelf afhandelen met de eigenaar van de aangereden auto.

Omstanders waarschuwde de politie, waarna de politie opzoek is gegaan naar de bestuurder. Hierbij werd onder meer gebruik gemaakt van Burgernet, waarbij gevraagd werd om uit te kijken naar drie jonge jongens gekleed in een gewaad.

De politie heeft uiteindelijk een iemand kunnen aanhouden. Of deze persoon ook de bestuurder is geweest, zal op het politiebureau worden onderzocht. Een bergingsauto heeft de auto aan het einde van de middag weggesleept.

Een geluk bij een ongeluk was dat mensen die op het bankje bij het hekwerk zaten, net twee minuten daarvoor verplaatst waren naar een picknicktafel een stukje verder op. Vanaf daar zagen ze het gebeuren en de auto op hun af komen rijden. Door het hekwerk stopte de auto gelukkig op tijd.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. pinokkio
  11 juni 2014 op 14:49 | #1

  1 x raden,……………..het is toch ook uit den boze

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Roosje
  11 juni 2014 op 22:51 | #2

  Ik vind dit ” ongeluk” minder erg dan alle taalfouten in het artikel…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. gerb
  12 juni 2014 op 16:26 | #3

  @Roosje
  Kan aan mij liggen maar zie zéér weinig taalfouten in het artikel.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.