Inbraak in woning aan de Bernadottelaan

Geschreven door de Redactie op zaterdag 7 juni 2014

Haarlem – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak aan de Bernadottelaan in Haarlem. Onbekende daders hebben vermoedelijk zaterdagmiddag of –avond ingebroken in de woning en hierbij de woning overhoop gehaald. Volgens de bewoner zijn meerdere goederen uit de woning gestolen.
.

Mocht u iets verdachts hebben gezien dat met deze woninginbraak te maken kan hebben op zaterdagmiddag of -avond in de omgeving van de Bernadottelaan, belt u dan met de politie in Haarlem via telefoonnummer 0900-8844.

  1. emiel
    13 juni 2014 op 19:10 | #1

    De politie mag wel is beter zijn best gaan doen, zoveel inbraken in Haarlem maar ze doen er vrij weinig aan. Waarschijnlijk voor de statistieken….

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.