Basisschool vol met rook door in de brand gevlogen oven

Geschreven door de Redactie op woensdag 7 mei 2014

Haarlem – Bij de basisschool Koningin Emmaschool aan het Roerdompplein is woensdagmiddag een oven in de brand gevlogen. Om even voor drie uur ging het mis tijdens het bakken van broodjes, en vloog de oven in de brand. De aanwezige leraren waarschuwde direct de brandweer.
.

De brandweerlieden hebben de brandende oven vervolgens naar buiten gebracht. Door het brandje kwam de school vol met rook te staan. Uit voorzorg werd ook een ambulance gealarmeerd, maar niemand raakte gewond.

Op het moment van de brand waren alleen nog enkele leraren aanwezig.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. gerb
    8 mei 2014 op 15:25 | #1

    Hebben ze daar geen brandblussers op die school ? Wachten totdat de brandweer de brandende oven naar buiten gooit is niet zo slim. Een cursus prefentie zou niet verkeerd zijn voor de leerkrachten.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.