Automobilist te water langs de A200 voor station Spaarnwoude

Geschreven door de Redactie op donderdag 10 april 2014

Haarlem – Een automobilist is donderdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed rond half acht over de Amsterdamsevaart (A200) toen hij in een naastgelegen sloot terecht kwam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het Keggeviaduct richting Haarlem, vlak voor station Spaarnwoude.
.

Naast de brandweer, politie en ambulance werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen om hulp te bieden. De man kon uiteindelijk zelf zijn voertuig verlaten en op de kant komen. De traumahelikopter heeft een rondje over het ongeval gevlogen en kon daarna onverrichte zaken terugvliegen naar Amsterdam.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer opgevangen en na de nodige zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren maar volgens een getuige zou de automobilist mogelijk eerst een vrachtwagen hebben geraakt waarna hij over dwars de weg overschoot de sloot in.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Getuigen van het ongeval worden door de politie via Twitter opgeroepen zich te melden.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. derbaaa
  11 april 2014 op 19:20 | #1

  Gaan we tegenwoordig allemaal het water in rijden in Haarlem ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. gerb
  13 april 2014 op 12:41 | #2

  Een wasstraat is volgens mij goekoper!!!! Hopelijk is de bestuurder er goed vanaf gekomen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.