Brandweer moet buitengesloten vrouw van balkon redden Teylerstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 10 april 2014

Haarlem – Een vrouw moest donderdagochtend door de brandweer van haar balkon worden gered. De vrouw had haar sleutels binnen laten liggen en was op het balkon terecht gekomen terwijl de deuren in het slot waren gevallen. Omdat ze al enige tijd op het balkon stond en zelf niet door het bovenraampje kon klimmen werden de politie en brandweer gebeld.

De brandweer kwam naar de Teylerstraat om te bekijken hoe ze de vrouw konden helpen. Twee brandweermannen zijn via een trap het balkon aan de andere kant van de woning opgeklommen waarna een van de mannen via een smal bovenraampje naar binnen ging.

De bewoonster kon toen vrij snel naar binnen nadat de brandweerman de deur voor haar had open gemaakt.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Katja
  11 april 2014 op 18:35 | #1

  Geweldig, laat de inbrekers maar zien hoe het moet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  11 april 2014 op 22:58 | #2

  Jah lekker handig..
  Lijkt me handiger om gewoon een slotenmaker te bellen ofzo.. ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Gabriƫl
  13 april 2014 op 22:18 | #3

  De inbrekers snappen dit ook wel, ook zonder voorbeeld, dat sluitwerk van dat klapraampje breek je zo los. Gewoon goed gedaan van de brandweer! Dat raampje moet je altijd gewoon sluiten als je weggaat. Nooit denken van oh hij gaat toch niet verder open het is goed zo, dat trek je zo stuk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.