Twee auto’s in de brand bij de Lichtfabriek in Haarlem [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 19 januari 2014

Haarlem – De Haarlemse brandweer moest zondagavond in actie komen nadat er twee auto’s in de brand stonden. Het vuur aan de Mincklersweg in de Haarlemse Waarderpolder werd rond tien uur ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Twee naast elkaar geparkeerde wagens stonden in lichterlaaie.
.

De brandweer heeft het vuur geblust maar er kon niet meer worden voorkomen dat beide wagens flink beschadigd raakte. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Eerder op de avond was er ook al brand gesticht bij een villa aan het Prinsen Bolwerk, vlakbij de locatie waar de auto’s in de brand stonden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.