Connexxion-bus in botsing met auto op Schipholweg / Europaweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 21 januari 2014

Haarlem – Op de kruising van de Schipholweg en de Europaweg zijn dinsdagavond een Connexxion-bus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart over tien vond het ongeval plaats, vermoedelijk doordat een van de bestuurders het rode licht negeerde.
.

Ondanks de flinke klap raakte zowel de inzittenden in de bus als de twee inzittenden in de personenauto niet gewond. De auto liep wel een flinke deuk op, en ook de bus hield schade aan het ongeval over.

Politieagenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. Door het ongeval was de Schipholweg in de richting van de N205 enige tijd gestremd voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.