Jongens steken drie banden van auto lek aan de Tappersweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 22 januari 2014

Haarlem – Op woensdagavond hield de politie drie jongens van 12, 13 en 14 jaar oud uit Haarlem aan wegens vernieling van een auto. De eigenaar van de auto had zijn voertuig geparkeerd staan voor een bedrijfspand aan de Tappersweg in de Waarderpolder. Toen hij omstreeks 19:25 uur weg wilde rijden bemerkte hij dat drie banden lek waren gestoken.

Het slachtoffer zag drie jongens wegrennen. Toen de gewaarschuwde politie korte tijd later verscheen, bleken de jongens nog in de buurt te staan. Zij werden aangehouden.

Een van hen gooide nog net een mes weg. Vlak bij de jongens bleek nog een tweede mes te liggen.

  1. ondernemer
    23 januari 2014 op 17:13 | #1

    Je ziet sowieso meer kinderen spelen in de Waarderpolder. Vandalisme is niet ergste wat je kan overkomen, je zult maar eens wegrijden en e.a. kind komt achter een vrachtwagen/container vandaan gerend. Of van die kinderen die met snelle voertuigen spelen in de waarder polder. Zie regelmatig kinderen van mogelijk hooguit 14 met een quad/trike/buggy rondrijden waarop een reguliere kenteken op zit.

    Je zal maar na een lang dag werken ipv thuis in een politie cel eindigen omdat iemand zijn kinderen niet normaal wenst op te voeden.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.