Caravan volledig uitgebrand naast tankstation aan de Leidsevaart [video]

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 oktober 2013

Haarlem – Een caravan is zaterdagavond volledig in vlammen opgegaan. Rond zeven uur werd de brandende caravan door een medewerkster van het naastgelegen tankstation ontdekt, waarop zij direct de brandweer belde. Bij aankomst van de brandweer stond de caravan al volledig in de brand, en was de brand al deels overgeslagen naar een bouwkeet.

In de tussentijd werd door de medewerkster van het tankstation de brandstof-toevoer naar de pompen afgesloten, voor het geval dat het vuur over zou slaan naar het tankstation.

De brandweer is bij aankomst direct begonnen met het blussen van het vuur. In de caravan bleek ook een gasfles aanwezig te zijn, wat de bluswerkzaamheden voor de brandweerlieden extra gevaarlijk maakte.

Na enige tijd hadden de brandweerlieden het vuur onder controle. De brandweer is hierna nog geruime tijd bezig geweest om zowel de caravan als de bouwkeet na te blussen.

De politie is een onderzoek gestart om de eigenaar van de caravan te achterhalen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Ina
    21 oktober 2013 op 07:02 | #1

    Als je dit naast een tankstation doet(brandstichting), ben je echt helemaal niet goed bij je hoofd,het had heel anders kunnen aflopen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.