Politie zoekt vermiste Chakir Belahcen na inbraak in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 oktober 2013

Haarlem – De politie is opzoek naar de 19-jarige Chakir Belahcen. Chakir is woensdag door familie als vermist opgegeven. In de aangifte werd gemeld dat hij op maandagmiddag voor het laatst is gezien. Inmiddels is duidelijk geworden dat hij maandagavond voor het laatst is gezien door een vriend die op die avond is aangehouden na een woninginbraak aan de Willebrordstraat.

De mannen zouden met zijn twee├źn op de vlucht zijn geslagen voor de politie. De aangehouden verdachte werd na een zoektocht aangetroffen in het water van de Mooie Nel. Ondanks een uitgebreide zoektocht op maandagavond 14 oktober -waarbij onder meer een politiehelikopter warmtebeelden heeft gemaakt en duikers van de brandweer het water in zijn gegaan- is er geen tweede verdachte aangetroffen.

Na dit uitgebreide onderzoek ging de politie er van uit dat de tweede verdachte was ontkomen. De aangehouden Haarlemmer verklaarde tot vrijdag 18 oktober dat hij alleen gehandeld had.

Donderdag 17 oktober hebben duikers van de brandweer wederom gezocht in het water aan de Mooie Nel. De politie houdt er rekening mee dat de jongen mogelijk onwel is geworden in het water. Ook is het mogelijk dat hij ervoor heeft gekozen om zich enige tijd schuil te houden.

Om meer duidelijkheid te krijgen over de verblijfplaats en het welzijn van Chakir is de politie op zoek naar mensen die hem op of na maandagavond nog gezien hebben.

 1. ibo023
  30 november 2013 op 15:02 | #1

  Jammer chakir we.misssen je zo erg we je noemden me ook wel ibo nouw kan.het.niet
  meer we gingen wel eens veotballen tik ibo tik best woorden ever (RIP)
  )CHAKIRBELACHEN(

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Reactie-pagina's
1 2 3 16992
Geen reacties mogelijk.