Autobrand aan het Zuider Buiten Spaarne [video]

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 oktober 2013

Haarlem – Zaterdagavond is er een autobrand ontdekt in Haarlem. Rond kwart over elf stond er een auto aan het Zuider Buiten Spaarne in de brand. De brandweer werd gealarmeerd om het vuur te komen blussen. Rondom de linker koplamp van de auto was door nog onduidelijke oorzaak brand ontstaan.
.

Het vuur werd geblust en een ruitje werd ingeslagen om de motorkap te kunnen openen om ook daar het vuur te blussen.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest maar vooralsnog gaat men uit van brandstichting. Bij de auto werd een aansteker gevonden die door de politie in beslag is genomen voor forensisch onderzoek. Verder werden er nog een aantal sporen door agenten veiliggesteld.

Een bergingsbedrijf heeft de auto later in de avond weggesleept.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. michel
    21 oktober 2013 op 23:09 | #1

    het blijft aan de gang he met die branden

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.