Vrouw valt met scootmobiel bij de Waarderhaven

Geschreven door de Redactie op woensdag 4 september 2013

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmiddag met haar scootmobiel gevallen. Rond kwart over twee reed zij over de Waarderhaven in de richting van de Waarderbrug. Ter hoogte van de woonboten kwam zij door nog onbekende oorzaak met haar scootmobiel ten val. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.
.

Omstanders schoten de vrouw direct te hulp. Ambulancebroeders hebben de vrouw vervolgens nagekeken. Na de controle door de ambulancebroeders bleek de vrouw niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Zij kon met haar scootmobiel haar weg weer vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Mar de Wendt
    5 september 2013 op 13:36 | #1

    De reden dat ik ben gevallen is omdat mijn (veel te lange) vest werd gegrepen door het achterwiel, daaromheen draaide en de scoot-mobiel en mij omtrok. Ik kreeg de scoot niet meer van mij af maar gelukkig hebben de omwonende die van mij afgetild. Op aanraden van de ambulancebroeder moest ik binnen 6 uur naar het ziekenhuis om mijn been te laten hechten en dat is ook gebeurd. Ik ben er gelukkig goed vanaf gekomen. Dank aan alle bewoners en hulpdiensten voor het helpen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.