Twee verschillende autobranden binnen 40 minuten [video]

Geschreven door de Redactie op woensdag 4 september 2013

Haarlem – In de nacht van dinsdag op woensdag zijn twee voertuigen uitgebrand in Haarlem. Rond 02:45 uur kwam de melding van een omwonende dat er een bestelauto in brand stond aan de Floresstraat in Haarlem-Noord. Toen politie en brandweer arriveerden sloegen de vlammen al uit het voertuig en uit voorzorg zijn enkele bewoners korte tijd uit hun woning gehaald.

De brandweer had de brand snel onder controle. Ongeveer een half uur later werd er wederom melding gedaan van een brandend voertuig, dit keer aan de Montessoristraat in Schalkwijk. De twee plekken liggen ongeveer 7 kilometer uit elkaar.

Aan de Montessoristraat stond een klein model auto in brand en ook hier kwam de brandweer naar de locatie om de vlammen te doven. Beide voertuigen zijn afgesleept en de politie doet nader onderzoek naar de oorzaak en achtergronden van de branden. Op dit moment is onduidelijk of de twee branden iets met elkaar te maken hebben.

Mensen die getuige zijn geweest van de brand of die iets hebben gezien wat hiermee te maken kan hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.Fotografie: Michel van Bergen

 1. nijntje
  5 september 2013 op 14:46 | #1

  Zijn de piromaantjes weer terug,was even rustig.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. haarlemsmugje
  5 september 2013 op 22:02 | #2

  (Zeer sarcastische bedoeld)
  Hmm.. zomervakantie is weer voorbij….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ik1981
  7 september 2013 op 16:20 | #3

  Nou inderdaad, en daar gaan we weer….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. mug
  8 september 2013 op 03:21 | #4

  die smart heeft niks met pyromaan te maken schijnt een wraak actie te zijn fyi

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. tipper
  8 september 2013 op 13:59 | #5

  die caddy ook ze zijn allebei van 1 persoon drugs oorlog tja dan weet je het wel he
  en die persoon is nog voortvluchtig

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.