Fietser gewond na aanrijding met auto op de Wagenweg

Geschreven door de Redactie op maandag 19 augustus 2013

Haarlem – Een man is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde rond kwart voor vijf op de Wagenweg ter hoogte van de Spanjaardslaan. De fietser werd bij het oversteken aangereden door een auto. De man kwam na de aanrijding via het voorruit van de auto op het asfalt terecht.

Omstanders boden eerste hulp in afwachting van de ambulance. Het slachtoffer is gestabiliseerd waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ingeschakeld om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. De Wagenweg richting het centrum is door het onderzoek lange tijd afgesloten voor het verkeer.

De bestuurder van de auto is mee naar het politiebureau genomen om een verklaring af te leggen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.